Izleti koje preporučujemo

BUDVA BAY CRUISING

Panorama je idealna prilika da tokom jedne vožnje brodom vidite najljepše plaže budvanske rivijere. Tokom ove ture imaćete priliku da vidite kako sa mora izgleda Stari grad, Slovenska plaža, Bečići, Rafailovići... Prolaskom pored Pržna vidjećete Kraljevu plažu sa ljetnjikovcem dinastije Karađorđević, zatim slijedi Kraljičina plaža koju mnogi smatraju najljepšom na crnogorskom primorju. .

Nakon Kraljičine plaže, pravimo foto pauzu kod poluostrva Sveti Stefan kada ćete imati priliku da fotografišete ovo poluostrvo koje je jedna od prvih asociacija na pomen Budve. Našu avanturu nastavljamo vožnjom oko ostrva Sveti Nikola gdje ćete moći da vidite ostrvske pećine, divlje plaže i netaknutu prirodu. U povratku, brodom se približavamo pećini kod plaže Mogren, a zatim i obilazimo Mogren 1 i 2. Dolaskom u luku, iskrcaćete se sa naših brodova zadovoljni i bogatiji za još jedno iskustvo po kojem ćete pamtiti Budvu i Vaše ljetovanje. .

Ostrvo Sveti Nikola ("Hawaii)

U našoj ponudi nudimo vam i prevoz do ostrva Sveti Nikola poznatog i kao budvanski Hawaii.
Ovo ostrvo, idelano je za bijeg od gradske vreve, obiluje bujnom vegetacijom, florom i faunom. Na ostrvu se nalaze četiri plaže, restoran i kafe bar. Tu je i mala crkva Svetog Nikole po kojoj je ostrvo dobilo ime.

Do ostrva redovnu liniju održava brod "Kanjos" prvu vožnju započinje od 09:00h. Brodić se nalazi ispred restorana "Jadran" ( "kod Krsta". Po potrebi i ostali naši brodiovi takođe voze na ovoj liniji sve do 19:00h

BUDVA - PLAŽA PLOČE - BUDVA

Od 2014-e godine uvodimo novu turu Budva - Ploče - Budva koja za kratko vrijeme postaje veoma popularna kako među domaćim tako i među stranim gostima. Polasci su od 9.00 ujutru na svakih sat vremena sa doka KOD RESTORANA "jADRAN".
Tokom tridesetominutne vožnje do plaže Ploče imaćete priliku da prođete pored Starog grada, plaža Mogren 1 i 2, plaže Jaz i uvale Trsteno..

Plaža Ploče postoji još od 2002-e godine, površine je 10 000m2.
Ova plaža, koja je nastala od nepristpačne kamene obale, sada nosi epitet jedne od najljepših plaža na crnogorskom primorju što potvrđuju brojne nagrade i priznanja kao i ono najbitnije, pohvale gostiju.
Pored bistrog mora koje je glavni potencijal plaže, nalaze se i četiri bazena od kojih su dva za djecu, jedan za odrasle dok je četvrti bazen namijenjen za dnevne žurke sa svakodnevnim DJ gostovanjima i promotivnim cijenama pića.